Hoppa till innehåll

Vinn med Copéma Tips

Skräddarsy systemet för bästa 13-chans. Då räcker inte 1, X och 2 utan man behöver precisionsgarderingar och  möjlighet att sätta krav på raderna. Med Copéma Tips garderar du med precision, sätter krav på raderna och reducerar till ett valfritt antal rader. När systemet är klart kan det överföras direkt till Svenska Spel om du har Spelkort. Programmet har liverättning och det kan bli mycket spännande att följa systemet när matcherna spelas.

 

Copéma Tips är för Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Powerplay. 
Programmet är GRATIS och kan installeras i enheter med Windows, vanligen stationära datorer, laptops och surfplattor med Windows.

Tre enkla steg till bättre vinstchanser

 

1. Gardera på ett bättre sätt
Till varje match finns det 100 % tecken, som får fördelas valfritt på 1, X och 2.

Del av programmets huvudsida

Varför är procentuella garderingar bättre?
I en vanlig halvgardering 1X har hälften av raderna etta och hälften kryss, fördelningen är 50-50. Det är bra om man tror lika mycket på ettan som på krysset. Gör man alltid det? Om man tror mer på ettan är det rimligt att det i systemet finns fler fler rader med etta än med kryss i matchen. Ju fler rader i systemet som har de rätta tecknen, desto bättre blir vinstchanserna. Att kunna gardera med precision förbättrar vinstchanserna.

 

Om man vill utgå från folkets tips eller Svenska Spels odds kan man lägga in dem i garderingarna med ett musklick. Sedan kan man enkelt justera de siffror man vill. I bilden är det Svenska Spels oddsprocent i 11 matcher.

2. Förbättra vinstchanserna med krav på raderna

Alla rader inom ramen är inte spelvärda. De kan väljas bort med olika krav och vinstchansen per satsad krona ökar. Bilden visar det vi kallar villkor.


Villkor 1 är favoritraden med kravet att alla rader ska ha 5-8 favoritvinster.

I villkor 2 är kravet att minst en av Bournem. och Middlesbr. ska vinna.


I ett villkor markerar man valfria tecken och i stapeln bredvid rödmarkerar man de antal som inte får finnas i varje enskild rad. Musklick växlar röd/grön.


Programmet jobbar med enkelrader och varje rad kontrolleras mot alla krav. Rader som inte uppfyller kraven kommer inte med till systemet.


Krav kan också sättas på utdelning, spel mot folket, procentprodukt, procentsumma, teckensorter, teckenföljder och teckensekvenser.

3. Konstruera system

Systemen kan konstrueras på två sätt. Vi rekommenderar att reducera till ett valfritt antal rader.

 

Reducerat system
Programmet tillverkar en rad i taget där chansen för varje tecken bestäms av garderingarna. Varje ny rad testas mot kraven och om raden inte klarar alla krav kasseras raden. Tillverkningen fortsätter tills det finns det beställda antalet godkända rader.

 

 

Matematiskt system
ger alltid 13 rätt om ramen med garderingar och kraven håller. Antalet rader kan inte väljas valfritt utan bestäms av ramen och kraven. Precisionsgarderingar kan inte utnyttjas då 13-garantin ska gälla vare sig ett tecken har 5 % eller 95 %.

 

 

Vinstchanser
Att kunna gardera med precision är en stor fördel som ger bättre vinstchanser än låsningar till 50-50 och 33-33-33. Om en match garderas med till exempel 50-30-20 beror vinstchansen på hur matchen slutar. Systemen kan alltså inte ha så kallade garantitabeller utan istället finns det andra sätt i programmet så att man ändå har god koll på vinstchanserna.

 

Lämna in systemet till Svenska Spel

Inlämningen till Svenska Spel är enkel. Klicka på knappen ”Lämna in systemet till Svenska Spel”. Det kopplar upp till Svenska Spels sida för inloggning och efter inloggningen visas de första raderna i systemet och annan info. Om inte Betala-knappen syns direkt får man klicka på ”vinkeln” i gröna cirkeln längst nere till höger. 

 

Om inlämningen gäller bolagsspel klickar man på texten till vänster om ”vinkeln” och väljer konto.

Rätta.

Här kan man hämta in resultat och utdelningar för såväl avgjorda som pågående omgångar. Hämtningen av aktuella resultat under pågående matcher kan göras automatiskt. Att följa sitt system under pågående matcher brukar vara en uppskattad spelupplevelse. Klick på Rätta-knappen visar aktuella resultat, prognos, värdet av vinstraderna och de för tillfället bästa raderna. 


Programmet används av många andelsbolag. Bolagshållaren lägger då med systemfilen som bilaga i e-post till deltagarna, som i sin tur kan se hur systemet är gjort och följa rättningen live med programmet.

Gratis licensnyckel
Copéma Tips är för Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Powerplay. För att kunna lämna in system till Svenska Spel behöver programmet registreras med en licensnyckel.

Sänd ett mail till Copéma med namn och e-postadress så sänder vi en gratis licensnyckel.

Om du även vill ha Copéma Trav, som är för V86, V75, GS75, V65, V64 och V5 blir priset 100 kr för en årslicens.
Vi svarar så fort vi kan och vanligen kan vi leverera både kvällar och helger. 

Klicka på Program i menyn ovan för att installera program.

 

I samarbete med

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.