Hoppa till innehåll

Nytt om programmen

Uppdatering av program är enkelt, bara att installera nytt när det gamla programmet är stängt. Det gamla behöver inte avinstalleras, datorn behöver inte startas om och det nya behöver inte registreras. Hela installationen tar som regel 15-20 sekunder utan jäkt. Glöm inte admin. rättigheter. 

Ett ökande problem är alla säkerhetsvarningar, speciellt för helt nya program. Efter ett antal nedladdningar brukar det gå bättre även om Copéma är litet inte bara i Sverige utan även globalt. Alla Copémaprogram har ett CodeSign-certifikat, ett godkännande från certifikatutfärdaren Sectigo.

2021-12-09     Copéma för V75. Det nya är att startlistorna fungerar även med Firefox, som kan Linux.

2021-11-30     Alla travprogram är uppdaterade så att startlistorna fungerar. V86-program som installerades tisdag f.m. 30/11 behöver installeras på nytt.

2021-10-09     Copéma Trav.  Programmen är uppdaterade så att de visar ett meddelande om det finns nyare versioner.

2021-08-30     Alla Copéma-program har ett CodeSign certifikat. Utan det får man så starka varningar att programmen blir svåra att installera. Det förra går ut i september och nu finns ett nytt. Tyvärr känner Microsoft inte igen det nya på en gång. Om det kommer en varning vid installationen kan man klicka på Mer info och sedan Kör ändå.